Telefonul Etna 2 Vision se incarca 'direct' de la priza

Data publicarii: 23-05-2008 | IT&C

Stim ca in aceasta era a wireless-ului frustrarile firelor incurcate ar trebui sa dispara, dar suntem inca departe de incarcarea wireless. O alternativa ne este oferita prin intermediul telefonului concept Etna 2 Vision, care se incarca direct de la priza.

Etna Concept Charger

Ei bine "direct" este prea mult spus, dar suntem pe aproape, de vreme ce handsetul soseste cu un inel in mijlocul sau in care veti introduce incarcatorul, pe care il veti baga in priza. Firele au disparut, la fel si problemele si momentele de nervozitate cand aveti de primit un apel important, indicatorul de baterie clipeste, iar firul incercatorului e incurcat. Observam deja o problema a acestei inventii, de vreme ce telefonul ar putea fi distrus de un scurtcircuit, care pana acum ar fi afectat doar incarcatorul.

De asemenea, combo-ul incarcator-telefon pare a monopoliza intreaga priza, astfel ca nu vom mai putea incarca si alte terminale. Inventia nu este una practica inca, dar telefonul concept arata destul de interesant, lasand la o parte inovatia energetica. Optam deocamdata pentru incarcarea cu energie solara sau pentru cea wireless, probabil pe telefoanele anului 2012.

Concept-phones.com via Mobilissimo

Ultimele stiri pe BankNews.ro: